Ydelser

Vi har stort fokus på at skabe gode og professionelle rekrutterings- og ansættelsesforløb. Som noget særligt tilbyder vi HR, sparing og coaching support til det forløb der strækker sig fra underskrivelse af kontrakten til ca. 5-6 måneder inde i det nye ansættelsesforløb. Vi har fokus på onboarding, som et vigtigt strategisk emne.

Search and selection

Rekruttering handler om at finde den rette kandidat til den ledige stilling. Det lyder ret enkelt, men er ikke helt let. I vores verden forudsætter det, at vi forstår os på mennesker og forretning. Vi skal mestre at afdække kandidaternes faglighed og personlighed og matche det imod virksomhedens forretning, kultur og værdier.

Læs mere...

Incoming

Her går vi direkte ind i et praktisk forløb, hvor det handler om at modtage den nyansatte medarbejder og eventuel medfølgende familie på en måde, hvor praktiske ting og informationer er i orden. Det handler i bund og grund om at den nye medarbejder ikke behøver at bekymre sig om hvordan de finder rundt i det nye samfund. Er boligen klar? Hvor finder vi sundhedsvæsnet? Hvor ligger skolen? Hvor finder jeg sportsforeningerne og meget mere. Det hjælper vi også med.

Læs mere...

Onboarding

Onboarding handler om meget mere end et tjekskema og et spækket rekrutteringsprogram der varer i små 14 dage. Onboarding handler i den grad om at kende den person der er valgt til at træde ind i virksomheden, så program, proces og forløb matcher både personlighed og kompetencer. Vi hjælper og supporterer med hele processen, og stiller os til rådighed i op til et halvt år efter at den nye medarbejder er tiltrådt.

Læs mere...

Sparring/coaching

Som noget særlig værdifuldt i produktet giver vi fast sparring og coaching op til seks måneder efter tiltrædelse i det nye job. Vi er således buffer mellem den nyansatte og virksomheden/organisationen, og kan være det led der sammen med arbejdspladsen, er med til at sikre, at den nyansatte kommer godt igang og får spørgsmål og andet besvaret.

Læs mere...