Om Job360

Job360 drives af to partnere. Vi er Jan Mørch Pedersen og Birtha Bianco. Vi er drevet af en vision og en tankegang om, at Grønland skal have mere ud af de ressourcer der kastes i et rekrutteringsforløb. Forløb der ofte varetages af konsulenter fra Danmark.

Vi kan som noget særligt bidrage med vores stærke tilknytning til landet. Vi bor og lever her. Vi har i tidligere jobs varetaget rekrutteringsopgaver og hele palletten af HR ydelser til alle steder i Grønland – det kulturelle kendskab er stort og unikt, og vi ved, hvilke oplysninger der er vigtige at få taget stilling til inden etablering af et nyt ansættelsesforhold.

Vi har dannet job360, fordi vi ønsker at være med til at skabe bedre og mere sammenhængende rekrutteringer til virksomheder i Grønland. Ud over at rekrutteringen og ansættelsen af det nye medlem til organisationen skal drives professionelt, kan vi også se et stort potentiale i at sikre et ordentlig og velforberedt onboarding og introduktions forløb, hvor kulturmødet mellem kandidat og virksomhed er taget med i forberedelserne. 

Hos os får I et professionelt ansættelsesforløb og ikke mindst mere fokus på den periode der starter, der hvor kontrakten er underskrevet. Her vil vi – i et tæt og tillidsfuldt samarbejde med jer – gøre alt for, at den vigtige opstartfase danner grobund for starten på et langt samarbejde. 

Vi er med til at sikre at medarbejder, organisation og bundlinje går op i en højere enhed.

 

 

Jan Mørch Pedersen

Jan er født og opvokset i Grønland og har en Bachelorgrad i Politik og Administration, Mastergrad i European Studies samt en CBA. Derudover er han certificeret i PRINCE2 Foundation og Practitioner og i PPA profilanalyse.

Jan har tidligere arbejdet som specialkonsulent i det hedengangne Grønlands- Turist og Erhvervsråd og som Projektchef i Greenland Business og har været kontaktpunkt for NPA, NORA og FP7 programmerne i henholdsvis 9,8 og 4 år. 

Derudover har Jan de sidste 5 år beskæftiget sig med fundraising og fondsansøgninger og har i den sammenhæng været involveret i projekter med budgetter spændende fra 1 – 50 mio. kr. 

Birtha Bianco

Birtha er opvokset i Grønland og er uddannet sygeplejerske, forvaltningsret fra universitetet, har flere lederuddannelser, herunder en HD 2. del i "organisation og ledelse". Derudover er hun certificeret i flere testværktøjer herunder PPA profilanalyse (DISC), Big Five samt HBDI test (Hermann Brain Dominance Instrument) samt procesleder. Birtha læser p.t. sociologi som enkeltfag på universitetet.

Birtha har tidligere arbejdet i sundhedsvæsnet, været formand for sundhedskartellet og bestredet flere lederjob i nogen af de største virksomheder i Grønland. Birtha har sammenlagt været HR-chef i 7 år - rekrutteringer og onboarding har derfor været en stor del af opgaveporteføljen.

Det seneste job Birtha bestred var som fagchef for ældreområdet (kommunalt) med ansvar for 220 personaler og et budget på 100 mill. kr.